23 Mayıs 2013 Perşembe

Elif'in Gözüyle İren'in Annesi Olmak!

Minik Civciv, Küçük Cadı, Annesinin Biricik Aşkı İREN,

Bugün aramıza katılalı tam 1 yıl oldu. 1 yıldır annenin kalbi sadece "İren" diye çarpıyor, emin olabilirsin. Seni anlatırken, senin ismini söylerken dahi öylesine bir heyecan doluyor ki gözlerine, her defasında sana bu kadar aşık bir anneye sahip olduğun için seni çok şanslı görüyorum.

Senin varlığından haberdar olan ilk insanlardan biriyim. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki annenin hayatı "İren'den Önce" ve "İren'den Sonra" olarak ikiye ayrıldı.

Daha önceleri poğaça, börekle geçiştirilen kahvaltılar yumurta, peynir, binbir yeşillikle dolu şölenlere dönüştü. Sen doğmadan "Bugün makarna mı mantı mı yapsam?" diye düşünen kadın şimdilerde sana hergün yemek pişirmeye başladı. Yemek tariflerinin olduğu bir defterin bile var, daha ne olsun!

Aslında anlatacak çok şey var ama bazı şeyleri kelimelere dökmek imkansız oluyor, bir takım şeyleri hissetmek gerekir. Yemeğinle, kıyafetinle, her türlü ihtiyacınla, her gün yorulmadan, bıkmadan, daha da önemlisi hep mutluluk ve heyecanla yaptı seninle ilgili işleri. İnsan kızına toka alırken heyecanlanıp mutlu olur mu? Annen oluyor! :) 

Sen zaten ileride çok iyi anlayacaksın ama bu mektubu yazmamdaki en büyük neden böyle bir anneye sahip olduğun için çok şanslı birisi olduğunu bilmeni istemem.

İYİ Kİ DOĞMUŞSUN MİNİK CİVCİV!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder