24 Nisan 2013 Çarşamba

Erken Gelen Doğum Günü Hediyesi!

İren’ in doğum gününe tam 1 ay var; ama beni şimdiden bir telaş aldı gidiyor! Hayal ettiğim gibi bir doğum günü planlıyorum ama ne hayal ettiğimi de bilmiyorum tam olarak! 

Tabii, öncelik, onun ilk hediyesinde! Ömür boyu saklayacağı değerli bir şey olsun istiyorduk. Oyuncak, kıyafet zaten olan şeyler! Ya kıracak, ya da küçülecek ve bir daha kullanamayacak! Bu yüzden aklımıza bağış yapmak geldi!

İren’ e ve gelecek nesillere bırakabileceğimiz en doğru şeyin yaşanabilecek, nefes alınabilecek bir dünya olduğunu düşündük ve TEMA Vakfı’na karar verdik!

Demiştim ya, heyecanlı bi tipimdir diye; aklıma koyduğumu hemen yapmazsam içim kurtlanır! Hele söz konusu İren’ se hiç sabredemem!

Az önce, ufakta olsa bir katkı sağlamak için bağışımızı yaptık. Tabii, İren henüz bunları fark edecek yaşta değil, ama büyüdüğünde elindeki sertifikanın ‘ağaç sevgisi’, ‘doğa sevgisi’ olduğunu anlayabilir!

Eğer sizde çocuklarınız için, geleceğimiz için bir katkı sağlamak isterseniz; www.tema.org.tr ' ye girerek, bağış ve destek linkinden özel gün bağışlarını tıklayın… Hediyenizi online sipariş linkindeki formu doldurarak onaylayın! 1 fidan 5 TL!

Sertifikanızı, isterseniz e-maille, isterseniz kargoyla ya da vakfın Levent’teki binasına bizzat giderek alabilirsiniz.

Unutmayın, “Toprak Yaşamdır”!

1 yorum: